Other Employment Opportunities

  Post your resume on 75 career sites INSTANTLY!

Don't you wish you were better prepared?

  Resume Zapper

  Pongo Resume - Because The Best Resume Wins

  http://www.aandaresume.com

  Post Your Resume for FREE at HotResumes.com

 Click here to e-mail your resume and cover letter to 1000's of Top Employers and Recruiters!

 

Refer a Friend

How to Answer Typical Interview Questions
By Dr. Jerry Bills

 Post Your Resume for FREE at HotResumes.com

Other Articles

Typical Interview Questions and Their Answers:

If you think setting out your best outfit, polishing your shoes, reviewing your resume, and setting two alarm clocks so that you can't oversleep prepares you for an interview, think again. You need to know the answers to those dreaded questions that always seem to be asked at interviews:

1. Can you tell me something about yourself? Answer: I'm a quick learner and a hard worker. For example, last month I taught myself Excel so I could complete a report in time for a visit from the manager.

2. What has made you want to leave your current/past employer? Answer: While I really like my job and I've been able to take on more responsibilities, there is no room for me to advance at my company. Or - I've always admired your company and I would like the opportunity to work here.

3. Where do you see yourself five years from now? Answer: With a greater sense of responsibility, maybe supervising a department or overseeing larger projects.

4. What is your biggest weakness? Answer: In the past, I felt nervous speaking up in groups, but since I started giving presentations at department meetings, I am now much more confident.

5. What do you like to do in your spare time? Answer: I really like sports. I joined a volleyball team this summer and we're coming up in our league.

6. Can you describe the qualities you think a good boss possesses? Answer: A great boss is someone who is accessible to employees and open to their ideas.

7. What attracts you to this company? Answer: I love your product (service). I am particularly impressed with the

8. Why are you the right person for this job? Answer: With my background working for a competitor, I'm aware of what this position requires. I know I have what it takes to be a successful addition to this company.

Dr. Jerry Bills, the Writing and Resume Wonk
[Wonk (noun): An expert who studies a subject or issue thoroughly or exclusively.]

Colorado Springs, CO
1.719.447.1147 (in Colorado) or, toll-free,
1.866.666.1147 (outside of Colorado)
Outside the USA by e-mail only
http://www.JerryBills.com

Article Source: http://EzineArticles.com/?expert=Dr._Jerry_Bills

Other Articles



If you are unable to see the navigation above, please use the alternative below.

Search Jobs: CareerBuilder.com
Google

site stats